BVC

Idag hade vi besök av barnmorskan. Hon frågade massa frågor och gav massor med bra information. Men det är så typiskt för man har tusen frågor men när hon väl är här så har man glömt allihop. Vi vägde lilla skatten också. När vi åkte från bb vägde hon 3560g och nu vägde hon 3960g!! Hur bra som helst ju. Jag blev så otroligt glad! Känns obeskrivligt skönt att veta att hon får i sig mat så hon klarar sig.
Moster camilla och frida kom på besök igår. Kelly fick en jätte fin puma overall. Skit fräck! Sen fick hon badlakan med kaninöron och svans :) , sockar och mössor. 
Idag är det gårdsfest så det är partytält och grejer här utanför. Får se om vi vågar oss ut och hälsa på alla grannarna.


Bad jesper att rapa Kelly imorse medans jag gick på toa. Kommer tillbaka och möts av den här synen. Helt obetalbart! Man kan ju inte annat än bli rörd. Jag måste ju vara lyckligast på jorden!


En stolt mormor och den fina fällen vi fick av dem när de var här.

1 vecka

Idag är Kelly en vecka! Kan inte förstå att hon har varit hos oss i en hel vecka. Men äntligen har man börjat komma in i "mamma livet" och börjat förstå att hon faktiskt är MIN. De första dagarna kändes det som att någon skulle komma och ta henne ifrån mig när som helst, det var liksom för bra för att vara sant. Tänk att man kan älska något så högt efter bara någon sekund. Trodde aldrig att jag skulle bli en sån där mamma som är orolig så fort hon blir lite varm och som tycker att det är jobbigt att gå på toa för att jag inte är nära henne då. Men här sitter jag nu och det är precis sån jag har blivit.
Jag är så otroligt lycklig så jag vill bara gråta! Det var inte jätte längesen som jag inte visste alls vad jag ville med mitt liv och nu sitter jag här med ALLT jag någonsin kunnat önska mig. Jag tror fortfarande att jag snart kommer vakna ur den här underbara drömmen. Men fram till dess så ska jag bara njuta av hur bra jag mår och min underbara lilla familj.









Fler bilder kommer senare...
Ha det bra! Nu ska familjen hämta tvätten sen ska vi ut och gå :)

Äntligen!

Miraklet har äntligen kommit ut!  En liten Kelly blev det. 3610g och 51cm lång kom hon ut med hjälp av akutkejsarsnitt. Hon är det finaste jag någonsin sett! Allt har gått bra och vi är äntligen hemma. Just nu ligger hon här vid bröstet så det är lite svårt att skriva. Lägger upp en bild nu så skriver jag mer och lägger upp fler bilder så snart ja orkar.
Sov gott önskar familjen:)


13 dagar!

Borde inte skriva något här fram tills bebis har kikat ut för det mesta som kommer ur min mun just nu är negativa saker. Är så OTROLIGT trött på det här nu!! Jag vill inte bli igångsatt ju :( Vill bara gråta hela dagarna egentligen men va hjälper det? Är så otroligt trött på alla som försöker komma med "knep" på hur man kan göra för att sätta igång det. FAN det funkar inte så sluta!!
Usch vad hemsk ja låter ja visste att ja inte skulle skriva här. Men men man har väl en blogg för att folk ska få veta hur man mår och vad som händer i ens liv. Och i mitt är det bittert kan ja säga!
Ne ja ska inte plåga er mer med mitt dåliga humör. Ja lider med min kära man som får leva med mig just nu:( Imorgon ska vi ju i alla fall till näl så vi får hoppas på att de kommer med glädjande besked.

Idag börjar premier league. Gubben min är ju en trogen tottenham supporter och min far håller på liverpool och idag möts de här lagen. Vi ska därför till högsäter och äta och kolla fotboll, mysigt!! 
Ne nu ska ja hämta min tvätt och försöka göra mig till människa innan vi åker. 

Förlåt om ja har låtit hemsk i det här inlägget men ja hoppas att ni förstår.  


9 dagar över..

Så har det gått 9 dagar sen den beräknade förlossningsdagen. Här sitter ja med min gigantiska mage utan bebis. Börjar bli välsigt trött på det här nu, Känns osm att ja bryter ihop titt som tätt. Men jag försöker att hålla humöret uppe så gott ja kan. Hittade bristningar i knävecket idag!! Hur fan går det till? Jaja som sagt det får va slut på det här nu så ja kan bli smal igen!!
Var ju hos mvc i måndags. Allt såg bra ut med både mig och bebis. Mina järnvärden hade till och med blivit bättre! Jag fick i alla fall en tid på näl på måndag för överburenhetskontroll. Då kollar de med ultraljud så att det finns fostervatten och att moderkakan funkar och så. De kollar även om livmodertappen är mogen och är den det så sätter de igång det. Om inte får vi komma tillbaka efter två dagar igen och sen en dag och en dag till osv.
Men ja hoppas hoppas hoppas att ja slipper bli igångsatt. Vill ju känna just den paniken när ma måste väcka eller ringa jesper å säga att nu e det på g. Inte åka in på en bestämd tid :( Men men det finns ju inte så mycket att göra åt det nu.

I måndags var min kära kusin här och bakade med mig. Blev massor med goda tekakor och kanelbullar! Mums!!

Nu blir det sängen för min del. Håll nu tummarna allihop på att bebis kommer ut!


Just det det var en maria som hade skrivit en kommentar. Kan verkligen inte lista ut vem du är. Tack för tipset i alla fall :) Du får gärna skriva en liten kommentar till och förklara vem du är för ja är så himla nyfiken.


Söndag och ingen bebis än

Nej ingen bebis än :( Nu börjar ja bli knäpp också. Igår fick ja ryck vid 22 tiden och fick för mig att ja skulle baka. Kom dock på att ja inte hade några ägg så ja fick fråga vår kära granne men han hade slut. Efter det testade jag med pizzerian här intill där stod en kille och städade. Måste sett skumt ut när det kommer en höggravid kvinna stånkandes vid 22 och frågar efter ägg. Gubben bredvid i den lilla affären hade i alla fall inte hunnit låsa dörren så ja hann in och fick mina ägg. Blev en riktigt god sockerkaka faktiskt :)

Idag har varit en toppen dag! Ja och jesper åkte till lysekil efter frukost. Gick en sväng på bryggan, kollade lite affärer och åt lite. Efter det åkte vi hem och nu har vi precis kommit hem från bio. Vi tittade på "sommar med göran". Det var en riktigt bra film faktiskt.
Men det sjukaste hände. Det var en BLIND på bion. Hur fan funkar det? Helt otroligt ju. Kan man njuta av en film om man inte ser den? Ja e helt imponerad eller vad man nu ska kalla det. Ja det var ju inte direkt något man ser varje dag.

Imorgon ska jag till MVC. Hoppas de kan se om bebis snart vill ut.
Ha det bra så länge!


Fredag

Idag är det fredag. För er som undrar om bebis kommit så kan ja meddela att han/hon har bestämmt sig för att stanna tills mamma får SPEL! Ska till mvc på måndag å gråta lite tänkte ja så kanske de kan (ursäkta alla känsliga läsare) röra om lite där inne så bebis får lite fart ut. Nu har ja i alla fall tvättat allt som går att tvätta i vår lägenhet. ALLA bebis kläder också. Sen har ja ju städat hela lägenheten så ja har inte så mycket kvar att hitta på. Ska börja baka tänkte jag :)

Igår var min mor, wille, emelie och cecilia med mig hela dagen. Vi var på junkyard och sen låg vi och solade och badade resten av dagen. Underbart! Men tyvärr så är ju inte mitt humör på topp just nu så ja e nog lite jobbig att vara i närheten av.
Idag ska ja på kalas till kusin maja! Min kära man har ju fullt upp med sin träning så ja ska svänga förbi överby och hämta lisa på vägen dit. Ska bli mysigt att få lite egentid med henne. Inte ofta!!
Jesper slutar tidigt idag så ja hinner träffa honom ett tag innan ja ska iväg i alla fall.

Ha en bra dag i solen allihop!



Hittade en jättegammal bild. Tycker den passar ganska bra in på hur jag mår just nu :)


Kom nu bebis!

Jaha så har ännu en dag passerat och ingen bebis. Eller jo en bebis finns det allt det vill ja lova. Man märker att det börjar bli trångt för den nu för när den rör sig ser hela magen helt skev ut. Det är inte jätte behagliga sparkar längre heller. Å de lilla armarna boxar mig mer än gärna i ljumsarna eller på urinblåsan!! Men det e skönt att veta att bebis lever i alla fall.
Idag har jag verkligen varit på städhumör. Eftersom min nattsömn inte existerar längre så sover jag ju bort mesta delen av dagen. Idag lämnade ja inte sängen förän vid ett tiden!
Slappade fram till jesper kom hem från jobbet å sen har det varit full fart på mig! Dammsugit och våttorkat hela lägenheten. Diskat, tvättat, städat toaletten och lagat middag har ja också gjort. Full fart! Nu är ju helt slut i kroppen! Men som vanligt när natten börjar smyga sig på så blir ja klarvaken i huvudet och ögonen. Konstigt!
Ne nu ska ja i alla fall krypa ner bredvid min man och kolla på slutet av NavyCIS. Toppen program!
Sov gott!!

Ingen bebis!

Jaha då har man gått över sin beräknade förlossningsdag. Gud vad ledsen man blir varje morgon nu när det inte har hänt något under natten. Men men bebis kanske inte är färdig jäst där inne än. Sjukt hur mycket kroppen kan längta efter att få ont. Så fort ja får en förvärk så hoppas ja att det ska komma fler som gör MYCKET ondare. Haha kroppen är konstig tycker jag.
Jag var jätte duktig igår och gick skit fort bort till jespers jobb och mötte honom. Ja hade så himla ont i varje liten muskel men jag krigade mig verkligen ända fram i samma tempo. Mycket stolt men trött wendy som mötte jesper! Nu vet ja i alla fall att det bara är en myt att man kan gå igång det. Så härmed ska ja inte röra mig fortare än ja känner för eller inte alls förän bebis kikar fram. Vi åkte och tittade på bil igår också. Vi funderar lite på om vi ska köpa oss en. Vi har ju turen att få låna Bengans bil nu men den 10augusti måste han ha tillbaka den. Man blir så otroligt van vid att alltid ha bilen så vi kommer nog känna oss väldigt fast när vi blir av med den. I alla fall så hittade vi en jättefin saab på en bilhandlare här i vbg. Får se vad plånboken säger om det.
Idag kommer helen på en fika. Kul att ha något att göra en stund. Blir mycket surfande på dagarna, har snart fyrkantiga ögon som mamma skulle sagt :)

Ne nu ska ja hoppa in i duschen! Ha en bra dag allihop!!

Linda: Va kul att du är här å läser! Ja det är vi många som hoppas på nu kan ja säga :) Hoppas allt e bra med dig!
Stockholmsmormor: Haha ja jag kan se er framför mig hur ni sitter i hallen med packade väskor. Ska bli så kul att ni kommer ner. Börjar allt bli väldigt längesen man såg er nu! Du skulle bara veta allt jag gör för att få ut den lilla. Men den ligger där den ligger :( Tack så mycket! Pappa är 43 i år. Ungkarl :) Kram på er alla!
Lisa: Hej på dej lisa! Allt e fint med mig fattas bara en bebis:) Är en trogen läsare av din blogg. Otroligt söt dotter du har :) Allt bra med dig? Kram!


Beräknad förlossning idag!!!

Men ingen bebis :( Åh vad ja börjar bli trött på det här nu! Tänk att de här veckorna kan vara så mycket jobbigare än alla andra veckor man har genomgått under de här nio månaderna. Ibland är ja jätte bra på att tänka positivt och njuta av att bebis är där inne och ja kan sova hur mycket jag vill. Men typ 80% av tiden blir det bara negativa tankar. Men som sagt så är det ju högst två veckor kvar. Det är ju kul att bebis trivs innuti mig i alla fall:)
Pappa skulle till Ikea idag och ja blev så otroligt sugen på att åka med men ja vågade inte faktiskt. Det är ju 10mil att åka om det skulle hända något. Första gången ja har varit så försiktig i hela mitt liv tror ja.

Igår gick ja ut och gick i en rask takt för att försöka få igång det. Inte hjälpte det!! Jag gick vilse och fick så mycket skavsår så tillslut fick jesper komma och hämta mig med bilen. Gissa om han suckade över mig då? Men vad gör man inte? Sen innan ja skulle lägga mig så sprang ja lite i trapporna men ja är ju inte så smidigt nu för tiden så det blev inte så länge med respekt för grannar :)
Idag ska ja i alla fall gå bort till jespers jobb och möta honom när han slutar. Får se om det ger något effekt. Börjar tro att det bara e skit snack alltihop. Någon man som kom på det för att han tyckte att frugan blivit för tjock under graviditeten. Det e vad ja tror!

Visst har ja blivit duktig på att skriva :) Även om det mest är gnäll men!


Kära lilla pappa lät allt väldigt orolig när ja sa att ja ville med till ikea. Var nog bäst att jag stannade hemma så att du slipper gå på ikea och oroa dig :)

Altankalas!

Har precis kommit hem från min kära mor. Hon och Bå hade bjudit alla som hjälpt till att bygga deras altan på altankalas. Jag och Jesper blev bjudna utan att ha gjort ett handtag :) Jätte trevligt var det i alla fall men mycket god mat och roliga lekar. Längtar lite tills man kan ta ett glas vin!
Jag hoppas verkligen att bebis kommer inatt det hade varit så himla kul. Min mormor fyller nämligen imorgon! Hon har önskat sig bebis:) Har inte kännt något alls idag så förmodligen blir det ingen bebis inatt heller. Sprang upp å ner i mammas trappor förut. Hjälpte inte så mycket fick bara jätte mycket foglossning :(
Fick med min digitalkamera från mamma också. Så imorgon blir det färd till överby på jakt efter usb sladd till den.

God natt å håll nu tummarna allihop på att bebis kommer inatt!

RSS 2.0