Slut på helgen..

Söndag kväll igen då. Shit va fort helgerna går. Så himla tråkigt när Jesper måste gå upp till jobbet och inte är med oss på dagarna. I helgen har svärfar varit här. I fredags hade Jesper match, slutade med förlust.
I lördags blev det besök på Jespers jobb och promenad i centrum. På kvällen blev vi bjudna på god mat en mysig restaurang. Det är lite stressigt att gå på restaurang med bebis för man vet aldrig om hon ska vara tyst eller skrikig. Men gumman sov i alla fall hela middagen. Sånt gillar vi :) Sen kom mamma och hämtade mig s gick vi å tittade på när Bengan (mammas gubbe) hade spelning. Efter de hade spelat spelade Jack Vresvik, cornelis son. Han var skit bra men nån som var helt otrolig var gitarristen han hade med sig. När man går till Vänersborgs folketshus på spelning förväntar man sig inte att se nåt sånt. Helt OTROLIGT! Men Bengan och deras gäng var också väldigt bra :)
Idag har varit en slapp dag. Jag har suttit skit länge nu och försökt hitta motivationen för att gå ut och gå i det här skitvädret. Men efter ett par timmar har jag nu lagt det på hyllan. Har suttit och följt Jespers match på internet nu. VINST!! Fan va kul för dem! Det här behöver de verkligen! Och det var inte mot nåt skit lag utan mot serie 2orna :) Stolt blir ja :)

Kelly har varit lite gnällig i helgen, speciellt igår kväll och i morse. Har funderat lite på vad det kan vara men svaret kom så fort vi blev själva. Hon måste känna av när vi får besök och det blir ändring i våra små rutiner. Nu har hon sovit typ fyra timmar. Kontigt att de små kan känna av sånt. Att det blir såhär gör att man blir lite orolig inför jul. Men det löser sig nog.  

Nu ska ja återgå till mitt broderi :) Till veckan blir det julstäd och julpyntning! KUL!!

3 månader.

Japp idag är Kelly 3 månader. GUD va tiden går fort. Man måste verkligen försöka stoppa lite ibland och bara njuta av hur hon är precis nu för snart är den tiden förbi. Hon hade feber imorse också men nu är den borta. Hoppas hoppas att hon slipper det imorgon. Vi skulle varit på babyrytmiken idag. Men det blev ju inget med det.

Istället har ja börjat brodera :) Haha japp det är helt sant. Jesper ringde förut och frågade vad ja hade för mig. Mitt svar : Sitter och broderar och lyssnar på radio. Haha hur gamalt låter inte det då? Men ja bryr mig faktisk inte så mycket, ja hade väldigt mysigt!

Nu vaknar Kelly så ja ska avrunda här. I morgon kommer svärfar! Det ska bli kul :)

 



Känns inte som att det var så längesen jag såg ut såhär. Tänk att Kelly ligger där inne på det här kortet. Svårt att tänka sig tycker jag :)



Ganska dåligt kort å så e det inte nytt direkt. Men större har blir hon dag för dag :)


Spruta!

Idag har skruttan tagit sin 3månaders spruta. FY vad jobbigt!! Jag är så sjukt spruträdd och det blir ju inte bättre av att veta att de ska sticka den i Kelly! Fast nu har ju saker ändrats. Nu har man blivit mamma och måste försöka dölja sina spykänslor och tränga bort alla svimnings ögonblick. Egentligen hade jag velat storlipa, sparka den elaka tanten och fly med Kelly. Men icke! Nu får man stålsätta sig och försöka göra allt för att få Kelly på andra tankar. Hon är i alla fall världens bästa bebis. Bara lite gnäll när hon fick sprutan och sen var det bra. Man blir inte lite stolt!
Nu har hon blivit lite febrig :( Men det går nog över snart, hon har fått alvedon och nu sover hon så gott!
Så idag blir det väldigt lugnt!

Ha det så bra!

Bvc o Mvc

Idag ha vi fullt upp! Vi ska till både bvc och mvc. Tiderna var ganska nära och jesper har bilen så ja får se om bvc besöket får bli i morgon kanske. Har varit en väldigt bra helg! Men den orkar ja inte skriva om idag.. ne blä ja är inte på humör för bloggen idag. Ni får nöja er med nån bild istället.



Lillan har blivit så stor!!


Jehovas!

Nu är lillan pigg igen! Så himla skönt!! Vi ska till bcv på måndag igen oh kolla så att vikten håller sig som den ska. Men nu skrattar hon och är pigg i alla fall :)

Idag fick jag besök av mina nyfunna vänner. Två tanter från Jehovasvittnen. De kom på besök första gången när vi precis var nyinflyttade. Dum som ja var då så sa ja inte att ja inte var intresserad utan tog snällt emot deras bibelpapper. Nu kommer de OFTA med nya papper och vill ha sig en liten hjärntvättar stund. Inget illa mot tanterna för de är otroligt gulliga. De visste ju när ja skulle föda så de kom efter det med en ny liten tidning. "Vi tänkte på dig och tog med en liten tidning som heter hur man blir en lycklig familj". Haha så himla gulliga. De vill ju bara väl men stackars människor de har så himla konstig syn på livet. Idag berättade de att gud håller på att utrota alla onda människor i världen och att det här är en ny tidsera och det kommer bli fred på jorden när gud är klar. Så säger ena tanten " du kanske är lite ung för att ha märkt det men under mitt liv har jag märkt att gud har börjat". Hur tänker hon då? Jag tycker att det blir mer och mer mord och brott hela tiden. Konstigt om nu gud har börjat utrota alla elaka människor. Jaja som sagt inget illa menat mot tanterna eller någon annan som är jehovasvittnen man får tro på precis vad man vill!  

Idag är jesper ledig från hockeyn. Det gillar jag och Kelly! Väldigt skönt att få ha honom hemma hela eftermiddagen :)




Lisa 20 år!

Idag fyller min älskade kusin 20 år! Känns så fel att säga kusin för du är mer som en syster. Jag saknar dig så sjukt mycket! Längtar SÅ efter att få krama på dig! Hoppas du har det kul nu och lever livet för när du väl kommer hem kommer jag aldrig släppa iväg dig igen :)

You are in my heart just like a tatoo, just like a tatoo I´ll always have you!


Sjuka..

Vad roligt att se vilka som läser! Nu blir jag lite taggad att uppdatera lite oftare :)

Vi hade finbesök i helgen. I fredags kom jespers mormor och extra farmor ( eller vad man nu säger). Nonno och Elsie asså. De hade bakat bullar,sockerkaka och lagat köttfärslimpa :) Mums! De hade med sig jätte fina presenter också. Av Elsie fick vi kellys första par jeans och en haklapp. Av nonno fick vi Massor med saker bla byxor, örngott och prydnadstomte. Men det finaste var en kofta som hon hade stickat! Kelly blev jätte fin i den! De hade också med sig gardiner från svärmor. Så nu har vi nya fina gardiner i både kök och vardagsrum :) Bra med en svärmor som byter gardiner ofta! Så tiden de var här spenderades mest på att greja med gardiner och sätta upp lampa(som vi också fick av nonno). Alltid lika trevligt när vi får storstadsbesök.


Kelly och nonno och den fina koftan. Ja vet inte hur man vänder rätt bilden :)


Elsie och nonno. Ser ut som att de ber bordsbön :)


Så här fin blev hon i sin nya kofta!


Resten av helgen var slapp. Jag åkte till högsäter medans jesper spelade match. Fick middag hos morfar och mormor och en sväng förbi pappa och sa grattis.
I söndags var det jespers första farsdag. Kelly uppvaktade honom med frukost på sängen och paket :) Hon e duktig vår tjej som klarar sånt helt själv ;)

Så nu till rubriken. Vår lilla tjej har blivit sjuk :( Hon har ätit jätte dåligt de senaste dagarna och varit ganska gnällig. Så idag fick vi tid hos bvc för vägning och en extra koll. Hon var lite röd i halsen så det kan vara anledningen till att hon inte äter så bra. Vikten börjar gå neråt lite också så vi ska dit på måndag igen för vägning. Man blir så orolig så det gör ONT i kroppen! Men nu får vi hålla tummarna på att hon blir bättre.


Nyfiken

Jag var nyss inne och kollade min statistik här på bloggen och det är faktiskt många som läser den. När ja började skriva här så trodde jag bara att det skulle vara min och jespers familj som skulle vara intresserade av att läsa om oss. Men så verkar det inte vara nu. Väldigt kul tycker ja!! :)  
Men nu är det så att ja bli ju skit nyfiken på vad ni är för filurer. Så skriv en kommentar och berätta vem du är!

...

Den här gången tänker ja inte ens förklara mig. Jag har helt enkelt roligare och nödvändigare saker för mig när min bebis sover. Så numera vet ni att ja inte uppdaterar så ofta. Men ja tycker det är väldigt kul så ja ska försöka :)

Det har hänt mycket sen sist ja skrev. Jag har :

Klippt av mig allt mitt hår.  Det var ju meningen att vi skulle ha lite tjejdag ja och Ellinor. Gå på överby och klippa och färga håret. Men det blev inte så mycket med det. När man har en hungrig mammig bebis så tar det en stund att bli klippt. Så vi hann inte så mycket mer än klippningen men det var väldigt trevligt det med! Alltid kul att träffa min kära vän :) Har ingen bra bild nu men det kommer.

Haft mini semester. Min kära svärmor var här från fredag till måndag, alltid lika härligt. Tror ja bytte typ två blöjor på hela helgen. Vakna till ett dukat frukostbord och få middag serverad varje dag är ingen dålig semester :) Som vanligt fick Kelly massor med fina kläder bla en vinter overall. Längtar redan tills nästa gång vi ses! På fredag kommer nonno och elsie och hälsar på. Kul!!

Haft första kvällen ute. på över ett år! Var på maskerad hos vickan i fredags. Jäklar vad man har lagt av sig på ett år. Jag var så otroligt nervös innan och det var skit jobbigt att åka från min lilla familj. Men ja tänkte att det skulle vara nyttigt för allihop. Festen var jätte trevlig men ja kände mig lite felplacerad. Tror faktiskt att partypinglan i mig slumrar för stunden, men förhoppningsvis vaknar den till liv så småningom. Det var i alla fall väldigt kul att ha testat och ja tror inte kvällen kunde blivit bättre än den blev. Så tack vickan för inbjudan och uppmuntringen :)    


Hemsk bild som ja snodde från vickan. Så här såg ja i alla fall ut.

Börjat på babymassage. Vi var på det för första gången i onsdags. Skit kul! Kelly var skit duktig, när instruktören satt och hade genomgång satt Kelly och pratade med henne :) Man blir så stolt att man kan spricka. Det som var mest kul var nog att träffa massa andra mammor med barn i samma ålder. Man har så himla mycket gemensamt. Nu ska vi i alla fall börja på babysim på tisdagar och rytmik på torsdagar också så nu är veckan nästan full. Det gillar jag :)

Här kommer lite bilder på stjärnan

Sur tjej i bilen!

Hon gillar bärselen om hon får sitta åt detta hållet. Känns lite som att man är höggravid igen!

Vi har fått låna ett jätte fint babygym av jespers kompis. Ibland funkar det men oftast är det ganska tråkigt om ingen är med och pratar undertiden.



Väldigt suddig bild men typ enda bilden på mor och dotter.


Var tvungen att lägga upp den här bilden vet inte riktigt vad hon gör för att det ska se så konstigt ut. Hon ser ut som en liten farbror :)


Nyvaken tjej!

Nej nu får det räcka. Ha det bra!

 

 

 


Design

Nu har jag suttit här och letat på internet efter sidor som hjälper en att fixa till bloggen. Men icke! Man måste ju vara duktig på datorn för att förstå alla konstiga tecken och formler så nu ger ja upp. Om någon vet en sida som funkar för mig som VERKLIGEN inte kan alls eller någon som har lust att hjälpa mig så skriv!

Lisa du skulle ju hjälpa mig men så åker du till thailand! Dåligt ! ;) När jag ändå pratar om dig så ska du veta att ja saknar dig så otroligt mycket! Saknar verkligen att krama dig :( Så när du kommer hem kommer du få en riktigt klängig wendy på dig!

RSS 2.0