Design

Nu har jag suttit här och letat på internet efter sidor som hjälper en att fixa till bloggen. Men icke! Man måste ju vara duktig på datorn för att förstå alla konstiga tecken och formler så nu ger ja upp. Om någon vet en sida som funkar för mig som VERKLIGEN inte kan alls eller någon som har lust att hjälpa mig så skriv!

Lisa du skulle ju hjälpa mig men så åker du till thailand! Dåligt ! ;) När jag ändå pratar om dig så ska du veta att ja saknar dig så otroligt mycket! Saknar verkligen att krama dig :( Så när du kommer hem kommer du få en riktigt klängig wendy på dig!

Kommentarer
Postat av: Svägerskan!

Men lilla vönnen då!!!!

Hahaha jag är inget snille på design, men jag hjälper dig mer än gärna när vi ses i december! Tjihoooo snart snart snart! Längtar!

Det finns en bra sida om du går in på www.blogg.se och klickar på "mest besökta" på höger sida, så finns det en blogg som heter just ; designa din blogg. Kika där! :)

Å GUD så fina bilder på Kelly. Hon e så söt så man dör. Gör ont i hjärtat! Gud va jag längtar till december! När är det ni kommer upp?

Å du e skiiitsnygg i din nya frilla!!!

PUSS O KRAM

2009-11-04 @ 04:55:38
URL: http://mimminordand.blogg.se/
Postat av: vickan

jag har en bra sida wendy :D

http://designadinblogg.se

(Y)

2009-11-04 @ 16:06:33
URL: http://thevbv.blogg.se/
Postat av: vickan

men då, det var ju samma som de tipsat om ovanför såg jag nu :P hahaha

2009-11-04 @ 16:07:03
URL: http://thevbv.blogg.se/
Postat av: maja

en bra sida är www.junkyard.se :D

2009-11-04 @ 17:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0