Tillbaka till verkligheten..

Som jag skrev tidigare kom ju svärmor hit i onsdags. Jag och Jesper har haft semester sen dess. Vi har blivit så uppassade så vi kommer väl aldrig kunna gå tillbaka till verkligheten. Det har i alla fall varit underbara dagar och vi kommer sakna henne otroligt mycket! Särskilt Kelly! Hon började gråta jätte mycket när farmor gick på tåget :(

Idag har Jesper varit på träningsläger hela dagen så fram till halv två var vi helt själva. Kommer bli så himla tomt när han börjar jobba igen. Man blir så van vid att ha honom hemma jämt. Vid halv två åkte vi och hämtade vickan vid centralen. Skitkul att träffa henne!! Så idag har det blivit mycket tjej snack. Något jag har saknat så otroligt mycket.

Imorgon blir det släktkalas för mig och jesper. Kul!
Sov så gott!


Farmor och Kelly..


1 kilo!

Idag var vi på Bvc igen. Hon är inte dålig på att växa vår lilla prinsessa. Idag vägde hon 4640g och var 55.5cm lång. Hon har alltså gått upp mer än 1 kilo och växt 4.5cm sen hon föddes! Det är på bara tre veckor! Jag behöver ju absolut inte vara orolig för att hon inte får tillräckligt med mat. Barnmorskan sa gång på gång " hon är en väldigt välmående tjej". Sen kissade Kelly på henne också :) Själv har jag gått ner 12 kilo sen förlossningen. Bara 18 kilo kvar! Haha usch vad hemskt det låter!! Men jag är väldigt stolt över mig själv för jag har inte ätit något godis eller bullar eller skit sen förlossningen. Trodde ja aldrig att ja skulle kunna hålla, men varje gång man ser sig i spegeln nu så blir man otroligt motiverad. Ska bli skönt när ja känner mig helt återställd igen så ja kan gå på lite snabbare och längre promenader.

Det händer inte jätte mycket spännande i mitt liv just nu. Det består mest av bytande av blöjor, matande och tröstande. Sen mellan varven ska man försöka få lite sömn också. Jag som är så otroligt beroende av mina timmars sömn har faktiskt börjat vänja mig vid det nya "vakna" livet :)

Igår fyllde Jesper 24 år! Blev inte mycket firande, lite frukost på sängen, en t-shirt och en ram med kort på Kelly i. När man kommer upp i den där åldern börjar man försöka förtränga att man fyller :)

Imorgon kommer svärmor! Oj vad vi har längtat! Nu går vi och berättar för Kelly hela tiden att imorgon ska du få träffa farmor. Tycker mig se ett litet leende när vi berättar det :)

Nu ska ja försöka få lite sömn innan damen vaknar. Ha det bra allihop!




Första hockeymatchen!


Kanske blir en liten boxare :)


Finner inga ord!



Nybadad tjej!


2 veckor!

Idag är vår lilla bebis två veckor! Kan inte förstå hur fort tiden går. Inte har vi hunnit få in några rutiner heller, men det kommer väl snart hoppas vi. Har inte blivit så mycket bloggande det sista. En liten madame som vill annat och då är det inte mycket att bråka om. Nu har jag i alla fall lyckats få båda mina armar för mig själv i några minuter så nu hetsäter jag och racerbloggar. Lillan har haft väldiga magknip de sista dagarna så jag går runt lite som i dvala hela dagarna.
Min kära svärmor kommer på besök snart, ska bli skönt med lite barnvaktning! :)
Idag har Jesper sin första träningsmatch med nya laget! Spännande! Så vi ska snart göra oss i ordning och åka bort och heja. Ska verkligen bli kul att kolla hockey igen. Idag blir det också invigning av den fina overallen som jag köpte i england. Nästan roligare än hockeyn :)
Nej nu börjar prinsessan gny så nu får det vara slut på bloggandet.
Imorgon ska vi till BVC. Med tanke på hur hon äter så måste hon ha växt en del. Inte ofta som jag får ha mina tuttar för mig själv. Men oj vad mysiga stunder vi har med små leenden och gurglande :)
Konstigt vilket tålamod man kan få, om det hade varit någon annans barn hade ja ju blivit knäpp av allt skrik och bajs. Men ALLT är så himla värt det!!
Jag har äntligen fått det liv jag alltid drömt om!


RSS 2.0