Kelly bakar :)

img_0431 (MMS)

Kelly bakar :)


Stockholms vistelsen har varit toppen som ...

img_0129 (MMS)

Stockholms vistelsen har varit toppen som alltid  men nu saknar vi allt pappa!


På impulsbesök i storstaden. Kelly och far...

img_0429 (MMS)

På impulsbesök i storstaden. Kelly och farbror chrille


Kelly tittar på Pippi :) hon ser så himla ...

img_0421 (MMS)

Kelly tittar på Pippi :) hon ser så himla besvärad ut! Idag ska Kelly vara hos Mona en stund så Jesper slipper ta ledigt. Vad hade vi gjort utan Mona? Idag har jag Naturkunskap och religion.  Ha en toppen dag alla!


Middag! Här har det inte hänt mycket det s...

img_0417 (MMS)

Middag! Här har det inte hänt mycket det senaste. Kelly var sjuk hela förra veckan så jag var tvungen att vara hemma från skolan. Nu ligger ja en hel del efter! Så det enda som står på vår lista är plugg! Om någon vill vara barnvakt så är det bara att höra av sig ;)


Nu sitter jag åter igen och väntar. Undra ...

Nu sitter jag åter igen och väntar. Undra hur stor del av sitt liv man ägnar åt att vänta? Idag har jag varit på näl och kollat mitt öra. Äntligen känns det som att någon faktiskt vill göra något för att hjälpa mig. Nu har jag fått en tamponad i örat så ja hör skit dåligt! Ganska skönt i vissa lägen :) sitter och väntar på en bankman som ska hjälpa mig med min fond. Hörs sen!


Kom hem för en liten stund sedan. Har vari...

img_0402 (MMS)

Kom hem för en liten stund sedan. Har varit på BVC o kollat Kellys öra. Hon hade förmodligen öroninflammation igen! Lilla skruttan tycker så synd om henne :( Nu har hon i alla fall sovit i 2,5 timma så hon kanske är glad när hon vaknar. Kan någon hjälpa mig att fixa till min blogg? Kan ju inte ha den såhär rosa å hjärtig :)


Sjukstuga! Hej på er igen. Jag tänkte att ...

img_0397 (MMS)

Sjukstuga! Hej på er igen. Jag tänkte att jag skulle ta tag i det här med bloggandet igen nu när det börjar hända en del i våra liv igen. Kommer nog mest bli sms inlägg nu :) det här var iaf första test inlägget. Hoppas ni kommer vilja läsa igen och kommentera mycket!


RSS 2.0