Underbar helg!

Tänk vad deppig jag var i fredags och så blev det en sån toppen helg. Helgen har varit den bästa på länge. Underbart väder och sällskap. Igår låg vi vid vårt nya favorit ställe hela dagen och solade och hade det bra. Sen hämtade vi Maja i uddevalla och så handlade vi tacos. Efter tacos mys åkte vi till skräcklan och tog oss ett kvällsdopp. Maja lyckades till och med övertala Jesper till årets första dopp. Jag och maja tog oss en ordentlig simtur också.





Idag vaknade vi riktigt sent. Snabb frukost och sen bar det av till stranden igen. Mycket sol och bad. Jesper badade till och med flera ggr. Jag och maja gick på upptäcksfärd till campingen som ligger genom skogen från vårt ställe. Köpte glass och hittade en minigolfbana. Efter lite mer bad packade vi ihop och tog en runda minigolf. Inte den roligaste banan kan jag säga. Jesper var eld och lågor över den dåliga kvaliteten. Han vann i alla fall (mest på fusk). Sen blev det pizza och lite tvättning innan moster annelie med familj kom och skulle hämta maja. Tack för den fina blomman!

Glömde mobilen hemma idag så jag fick inga bilder från dagen men här är några från fredag och lördag.










Grannskap..

Igår kväll hände en väldigt trevlig sak. Vår granne kikade in på vår balkong och började prata :) Jätte trevligt! Det slutade med att han satt på vår balkong och drack wiskey med Jesper. Haha snacka om liten stad. Men väldigt väldigt mysigt tycker jag. Han är ungefär 40 och en stolt raggare. Han hade även starka åsikter om "nysvenskarna" i området som förstör bilarna. Haha underbart skön gubbe i alla fall.

 
Nu ska vi i alla fall åka till vårt nyfunna badställe. Håller tummarna på att det inte är så mycket folk där.

Lägger in lite bilder ikväll!

Coola Maja!

Och så har kusinen gått och blivit kändis. Detta kortet är från dagens Bohusläningen. Fler som pratar om det än om Michael Jackson :)


Tuffare brud får man leta efter!


En dålig dag..

Idag är ingen bra dag :( Jag borde vara jätte glad för att det är så fint väder ute och Jesper slutar tidigt idag. Men men idag är en dålig dag. Har inte skrivit vad jag har haft för mig på några dagar nu. I onsdags åkte jag till Uddevalla och solade och badade med Vickan. Oj vad jag har saknat att umgås med tjejkompisar. Sen kom även lilla moster och solade med oss en stund. Känns så himla konstigt att man känner igen folk överallt :) Både positivt och negativt kan ja säga. Men här i lilla vgb är det inte så mycket kännt folk i alla fall. Igår hade jag bara en jätte slappis dag. Trodde att lite av vattnet gick på morgonen så jag låg stilla hela dagen. Hade väldigt ont i magen också så när Jesper kom hem ringde vi till näl för att höra vad vi skulle göra. Så klart fick vi åka dit istället för att åka till överby som vi var på väg till. Väl där fick vi vänta i tre timmar på doktorn! Skit segt. Men allt visade sig vara som det skulle i alla fall så vi fick än en gång lämna sjukhuset utan någon bebis. Tur det iofs :) På hemvägen blev det en liten sväng på coop på överby i alla fall. Fick mig den efterlängtade brassestolen. Börjar bli lite bökigt när man ska sola. Bebisen har blivit så tung nu så det gör riktigt ont att ligga på rygg och att sitta där det är plant är heller ingen höjdare. Så nu ska jag gå och handla tidningen och sen ska jag inviga brassestolen. När Jesper kommer hem ska vi till en strand här i närheten som tydligen ska vara bra. 
Kanske kan det här vända och bli en bra dag!



Delar av min kära familj är i spanien just nu. Man tycker att när man flyttar ändå från stockholm till vänersborg för att vara närmare dem så kunde de hålla sig i trakterna i alla fall. Men nejdå åk till Spanien ni och till disneyworld dit JAG har tjatat om att jag vill åka i alla tider. Å inte nog med det så ska de klappa delfiner som är MIN högsta dröm! Men nejdå ja e inte bitter! Fast nu saknar jag er i alla fall otroligt mycket så ja tycker att ni har haft nog med skoj så nu kan ni komma hem och umgås med mig! Känns som en hel evighet till söndag!


Vackraste mamman i hela världen!


Syster knubbsäl :)


Det här kortet är det inte många kort som slår! Älskade lillebror!

Mamma tina!

Nu tycker vi att du ska komma och hälsa på oss! Vi saknar dig nu!!



Tog lite nya kort på magen idag. Nu ser det ut som att jag ska spricka vilken dag som helst.. Skulle nog behöva lite tinaapotek salvor till magen :)



Promenad i Skräckleparken!

Idag har varit en seg dag. Åkte till torp för att upptäcka att allt var stängt. Tog en sväng i uddevallastad och en fika på rådhuscafet. Efter det åkte vi tillbaka till Vänersborg och tog en jätte mysig promenad i Skräckleparken. Underbart vacker stad vi har flyttat till. När vi kom hem somnade jag ganska omgående och nu ska vi laga mat snart. Skön dag!




Min midsommar var...

UNDERBAR! Jag var faktiskt lite orolig över hur midsommar skulle bli när man är gravid och omringas av fulla människor. Men å vad kul jag hade! Mina kära vänner och min underbara man är ju bäst! Jag tyckte inte att det var jobbigt en enda gång. Dagen började med att jag och Jesper åkte och hämtade dennis, sen bar det av mot torp. Där blev det STOR handling. Mycket mat och annat gott. Efter det åkte vi mot smögen. Det spöregnade när vi lämnade torp men vi åkte ifrån regnet och när vi kom fram till smögen var det toppen väder! Det blev en sväng på smögen bryggan sen tillbaka till sjöboden och bara tjata och ha det bra.
Jag hoppas verkligen att alla andra hade en lika trevlig midsommar som jag.


solning utanför sjöboden. En dennis och en flodhäst.









Vi köpte vackra party hattar som vi hade mycket kul med.






Snygging! Men den stora frågan är nog vad dennis sysslar med?


Kvällspromenad på Väjern!

Glad midsommar!

Hoppas att alla får en trevlig och solig midsommar. Som vädret ser ut nu så kanske det inte blir så mycket på solfronten. Nu åker vi till smögen!

Trött!

Idag började inte dagen bra. Blev väckt av byggarbetare som skulle in och fixa. Åh vad jag önkar att allt var klart nu. Tittar ut genom fönstret och ser allt regn! Hoppas hoppas hoppas det blir bättre imorgon. Sen hatar jag att vakna utan Jesper varje morgon. Gud vad bortskämd man har blivit med att ha honom runt sig hela tiden, och nu helt plötsligt är han aldrig hemma. Jag saknar honom så mycket!
 
Igår hade jag jätte mycket sammandragningar och i morse hade jag blödningar..:( Jag hoppas att det inte händer någonting nu innan midsommar. Vi ska ju till smögen och ha roligt ju! Plus att vi måste få ordning i lägenheten innan bebis kikar ut. Ja får helt enkelt knipa tills ja känner att det är rätt tid..:)

Stockholms mormor och chrille hoppas ni får det toppen i sparreholm! Hälsa alla från oss!


Trodde aldrig att jag skulle kunna älska en annan människa så högt! Du gör mig lyckligare än jag någonsin varit innan! Jag skulle aldrig vilja leva mitt liv utan dig. You are my heaven♥ 

Tack!

Måste passa på att tacka alla som har hjälpt oss så mycket med flytten. Utan all hjälp hade det här varit nästan omöjligt. Så först och främst stort tack till tommy och marie för släp,bil och bärhjälp. Stockholms mamma och mormor för fika under vägen, mycket pack och bär hjälp och alla tavlor gardiner mm. Christian för all bärhjälp (fast du jobbade bättre under mutning:)). Thomas för städning av lägenheten! Mamma för sina stora muskler, massor med nybakt bröd, all vår mat i kylskåpet och rabarberpaj. Josse för att du sov in vår säng åt oss ;). Pettson, Dennis och david som kom hit för att fika och fick bära massor och hänga gardiner. Och sist men inte minst ett Bamse tack till morbror freddan och helen för de fina balkong möblerna. De är toppen! Nu hoppas jag verkligen att jag har fått med alla. Om ni känner att ni varit delaktiga och inte blivit nämnda så skriv en arg kommentar.


Nu är vi i alla fall inne i lägenheten och har sovit vår andra natt i den himelska sängen. J började jobba imorse så ja sitter och håller tummarna för att det ska gå bra för honom. Jag sitter och väntar på att hyresvärden ska komma och fixa lite med lägenheten. Sen ska jag till MVC och träffa vår nya barnmorska. Det ska bli spännande!
Skriver mer ikväll! Ha en bra dag!


Svar till mamma tina: Åh vad jobbigt för er. J tyckte också att det var JÄTTE jobbigt när ni åkte. Men på något sätt känns det inte som att ni är så långt bort. Det kanske kommer senare men nu känns det fortfarande som at vi kan åka till er och äta middag om vi känner för det. Kärlek finns det ingen brist på i alla fall så om det räcker med det så kommer vi nog långt :) Ska försöka fixa webcamera nu i veckan också. Tusen kramar tillbaka till alla er!!

Svar till haninge mormor: Ja fixa och pilla kommer vi kunna göra ett bra tag innan vi fått det som vi vill. Hur sover du i din nya säng? Ja mamma är nog glad att det är hennes tur nu. Men om jag känner er rätt så är ni här och ser bebis innan mamma har fått start på sin bil :) Ha det så bra så lovar jag att krama så mycket jag kan på Jesper.

Vänersborgsbo!

Nu sitter man här åter igen omringad av flyttkartonger fast på ett nytt ställe som man nu ska kalla "hem". Resan igår gick jätte bra. Min man kör ju som en prins! :) Lägenheten är underbar! Oj vad stor den är. Nu kan jag sitta i v-rummet och J stå i köket och jag ser honom inte!! Helt otroligt. Förmodligen blir vi nykära igen eftersom vi kommer sakna varandra så mycket på de här stora ytorna. Måste också säga att jag har sovit som en prinsessa inatt. Vi har ju sovit första natten i vår dubbelsäng. Helt sjukt skönt att slippa klättra över J när man ska gå på toa mitt i natten. Tack stockholms mormor för den här himelska sängen. Men fy vad jobbigt det var när hela faderullan skulle lämna oss här. Helt plötsligt kom jag på att jag får börja ta hand om mig själv igen OCH Jesper OCH en bebis inom kort.!! Oj oj oj hur ska det här gå. Stockhoms mamma å mormor ni kanske har gjort det här så bra så att ni har gett mig en helt omöjlig uppgift. Jaja jag ska försöka göra mitt bästa i alla fall. Sen är det ju bara fyra timmar ifall nåt skulle gå snett eller om jag akut skulle behöva tinaapotek. Men nu måste jag vara glad att jag har kommit så nära min andra familj. Min kära mamma och familj är ju bara ett stenkast ifrån mig nu så jag kan pussa och krama på dem när jag vill!  
Nej nu måste jag göra lite nytta i vårt nya hem. Kanske ska sitta och njuta på vår balkong först men sen SKA jag göra något vettigt. Kanske måste prov ligga den nya sängen igen först också men sen SKA jag verkligen göra någon nytta.
Ha en toppen dag allihop!

Resfeber!!

Imorgon är det den stora dagen. Efter nästan ett år i haninge bär det nu av mot mina hemtrakter igen. Jag kan ju inte säga att det bara är glada känslor. Skulle inte vilja vara i Jespers kropp just nu :( Men även om de inte är mitt kött och blod har man ändå vant sig vid att ha de här underbara människorna runt sig hela tiden. Man blir som inlindad i någon härlig familje bommul.♥ Ni har verkligen gjort så att jag har kännt mig som hemma och en i familjen! Att någon gång bli en haningebo igen är ingen omöjlighet! Ja som ni säkert hör så har resfebern satt in ganska rejält. Men men vi får hoppas att resan går smidigt imorgon och att vi får fint väder.

Så god natt säger haningeborna....

www.wendylarsson.blogg.se

Tänk att det kan vara så svårt att skriva en adress rätt. Jesper brukar säga att ja lämnar huvudet hemma och i det här fallet var det då inte på samma plats som resten av kroppen. Nu hoppas jag i alla fall att ja har fått ut RÄTT adress så
folk hittar hit!
Idag är det ner i packlådorna som gäller igen. J är piggare så idag kan det hända mirakel!
Så här ser det ut i vår lilla lägenhet just nu.


Packa,packa,packa!

Oj vad trött man blir när man försöker packa med en så här stor mage!! Hur man än sitter eller står eller böjer sig så är den där och är i vägen. Men men nu är det inte mycket packning kvar. Min kära man ligger i sängen och har feber :(  Vi bara smittar varandra om vartannat. Undra om den onda cirkeln någonsin kommer slutas. Skulle egentligen åkt till morbroderna och hälsat på idag men det fick bli inställt. Ganska bra om man tänker på all packning som ja har hunnit göra idag. Men väldigt tråkigt om vi inte hinner stäffa dem innan vi flyttar, dröjer ju ett tag innan vi ses igen.
Nej nu ska ja ta hand om sjuklingen och sen ska ja dyka ner i packlådorna igen.
Ha en bra dag!

Magen i vecka 25. Nu är ja i vekca 32 och MYCKET större!

Välkommen till mitt liv!


Nu har mitt liv äntligen blivit så intressant så ja känner att det var dags att skaffa mig en blogg. Just nu händer det så otroligt mycket i mitt liv så det ska bli skönt att få skriva av sig lite. Hoppas att någon fastnar för att läsa om mitt oglamorösa men händelserika liv!

Här är lite info för er som inte vet så mycket om mig och mitt liv.
Jag och min kära sambo bor just nu i Haninge lite utanför stockholm, men på lördag bär flyttlasset av till Vänersborg! Det absolut största som händer i mitt liv just nu är ju så klart att jag ska bli mamma!! Otroligt roligt och spännande! Den lilla är beräknad att kika ut den 3 Augusti. Efter en LÅNG och tuff graviditet är bebis snart här!
Jobbade sista dagen i fredags så nu ska jag bara pyssla i nya lägenheten och fixa så allt är klart för den lilla. Och förmodligen blogga i massor!

Så välkomna in i mitt liv!


RSS 2.0