över 8 veckor

Nu har jag kommit på anledningen till den dåliga uppdateringen. Det är min kära gubbes fel. Han har nämigen snöat in på ett managerspel så numera får jag aldrig ha datorn. Så om ni vill ha mer uppdatering så är det honom ni får skälla på :)

Lilla Kelly har blivit över 8veckor nu. Tiden bara springer iväg!
Dagarna bara flyter förbi och det händer inte mycket spännande. Hela lilla familjen har varit och är väldigt förkylda. Jobbigt som fasen när Kelly blir förkyld man önskar så att man kunde snyta sig åt henne och harkla bort slemmet. Men med lite nesiril har det allt funkat bra.
Två dagar har vi nu varit ute på morgonpromenader i det fina vädret. Fasen vad underbart och friskt det är sådär på morgonen. Ska försöka få det som en rutin men det e lite svårt när det e kasst väder som idag. Känns inte kul att det börjar bli mörkt och att snön börjar komma. Jag är nog inte en vinter människa. Får hoppas att vagnen funkar bra i snö och slask också. 

Imorgon kommer Ellinor!! Då ska jag bli ompysslad :) Hårfärgning, klippning och shopping. Ska bli så himla kul!!!!! Så imorgon blir det pappa dotter dag medans mamma är på överby.








Vickan har fyllt år!! Jag måste ju vara världens sämsta kompis som inte har nån koll på födelsedagar. Ber i alla fall tusen ggr om ursäkt för att ja e så kass. Men som med allt annat skyller ja på att ja har bebis och att ja ammar. Sägs att man blir lite virrig då :) Tusen ggr grattis i alla fall till min kära vickan!!!!

Så här såg vickan ut när vi blev kompisar ;)


Dåligt..

Riktigt dålig uppdatering av mig. Ska försöka bli bättre!
Sen ja skrev sist har det hänt otroligt mycket. Det är ingen idé att jag ens försöker skriva allt som hänt. Lillan Växer i alla fall så det knakar. Helt otroligt hur fort det kan gå. Idag är hon 7veckor. Helt underbart när man vaknar mitt i natten och lutar huvudet över vaggkanten och möts av ett enormt leende. Även om man är så trött så man vill gråta så blir man helt plötsligt klarvaken och så otrloligt varm i kroppen. Tänk att vi kunde skapa något så fint :) Händer så lite i mitt liv just nu så jag har inte så mycket mer att skriva faktiskt. Det får bli bilder istället!

En väldigt glad tjej!






Vi fick besök av Kellys farfar för några veckor sedan. Stoltare farfar får man nog leta efter :)


Vi tog en roadtrip till stockholm och överraskade familjen. Kelly var jätte duktig och sov mesta delen av vägen. Här har hon favoritfilten vi fick av Helen. Den används flitigt :) Det är alltså ingen mössa hon har på sig utan ett hörn av filten.


Var på besök hos min mormor och morfar och hittade dt här kortet på mig och mamma. Nu vet vi ju var dubbelhakan kommer från i alla fall :)


På kalas hos camillas mats.



Nej nu får det räcka för idag. Fler bilder kommer nästa gång jag får låna mina armar så här länge:)


RSS 2.0