Beräknad förlossning idag!!!

Men ingen bebis :( Åh vad ja börjar bli trött på det här nu! Tänk att de här veckorna kan vara så mycket jobbigare än alla andra veckor man har genomgått under de här nio månaderna. Ibland är ja jätte bra på att tänka positivt och njuta av att bebis är där inne och ja kan sova hur mycket jag vill. Men typ 80% av tiden blir det bara negativa tankar. Men som sagt så är det ju högst två veckor kvar. Det är ju kul att bebis trivs innuti mig i alla fall:)
Pappa skulle till Ikea idag och ja blev så otroligt sugen på att åka med men ja vågade inte faktiskt. Det är ju 10mil att åka om det skulle hända något. Första gången ja har varit så försiktig i hela mitt liv tror ja.

Igår gick ja ut och gick i en rask takt för att försöka få igång det. Inte hjälpte det!! Jag gick vilse och fick så mycket skavsår så tillslut fick jesper komma och hämta mig med bilen. Gissa om han suckade över mig då? Men vad gör man inte? Sen innan ja skulle lägga mig så sprang ja lite i trapporna men ja är ju inte så smidigt nu för tiden så det blev inte så länge med respekt för grannar :)
Idag ska ja i alla fall gå bort till jespers jobb och möta honom när han slutar. Får se om det ger något effekt. Börjar tro att det bara e skit snack alltihop. Någon man som kom på det för att han tyckte att frugan blivit för tjock under graviditeten. Det e vad ja tror!

Visst har ja blivit duktig på att skriva :) Även om det mest är gnäll men!


Kära lilla pappa lät allt väldigt orolig när ja sa att ja ville med till ikea. Var nog bäst att jag stannade hemma så att du slipper gå på ikea och oroa dig :)

Kommentarer
Postat av: jessica

haha du låter som du är väldigt possetiv haha :p

2009-08-03 @ 15:50:35
Postat av: Linda Karlund

Hej wendy! Smygläser lite grann och hoppas att den lille snart kommer ut : ) Lycka till med allt!

2009-08-03 @ 15:53:53
Postat av: Vickan

"Inte hjälpte det!! Jag gick vilse och fick så mycket skavsår så tillslut fick jesper komma och hämta mig med bilen."

hahahaha, vad söt du är =) <3

2009-08-03 @ 16:12:00
URL: http://thevbv.blogg.se/
Postat av: stockholmsmormor

vi väntar och är startklara väskan är packad bara åk alltså så kläm ut den lilla nu längtar så skall bli jätte roligt att ses igen gullig bild på dig och pappa (hur gammal är han da)kramar och kramar

2009-08-03 @ 20:08:24
Postat av: Lisa

Hej Wendy!



Hoppas allt är bra med dig och att du får föda snart :D kram // Lisa

2009-08-03 @ 23:07:22
URL: http://lisawendel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0