Förlåt!

Förlåt att jag e så himla dålig på att skriva. Har varit lite fullt upp det sista med Ullared och stockholmsbesök. Ska iväg till högsäter nu och vandra lite i skogen med mamma. Helt underbart! Tänkte lägga ut lite bilder på lägenheten ikväll så då skriver jag lite om allt som hänt också.
Ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: stockholms mormor

Inte konstigt alls att du är trött försök att vila och njut av att du faktiskt fortfarande kan gå på toan utan att oroa dig om babyn är vaken, gick det bra på Ullared körde du över någon med din vagn eller fick du plats att du bara orkade köpte du något jag har inte varit där skall väl bli av någon gång, längtar efter att komma ner till Er är nyfiken på hur Ni har det, men det blir av snart hoppas jag, nästa Lördag åker vi till Åland skall bli roligt vi hoppas på bra väder. Har haft besök av Laila och Lennart, visade bilder av Er de tyckte din mage var härlig, ja var rädd om dig och viska till baby att det är dags nu. Kramar från din stockholms mormor

2009-07-19 @ 08:53:04
Postat av: Mamma (Tina)

Hej gumman!!! Allt bra? Lite bilder?

Kram

2009-07-19 @ 17:00:40
Postat av: Jag!

Mormor: Ja jag försöker tänka på att njuta men nyfikenheten tar över nu. Ullared gick toppen. Blev mycket tvättlappar och sånt. Det var ganska lugnt med folk så jag slapp någon krock:) Vi längtar efter dig här. Väntar på att du ska komma och hälsa på. Hoppas ni får bra väder på Åland. Kul att höra att de tyckte magen var fin. Jag ska säga att gammelfarmor vill att den ska komma ut nu. Kanske hjälper? Ha det så bra nu och ta hand om alla där uppe. Stor kram!



Mamma tina: Allt är bra med mig! Går här och väntar :) Nu kom alla bilder på en gång. Titta och njut:) Hoppas ni får det bra på åland. Kram!

2009-07-20 @ 22:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0